Uyanan Gençlik

8. Sınıf İngilizce - Teen Life - Konu Testi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • ******
  • Join Date: Kas 2010
  • Yer: HATAY
  • 7462
  • +546/-0
  • Cinsiyet: Bay
8. Sınıf İngilizce - Teen Life - Konu Testi
« : 15 Ağustos 2016, 12:28:23 »
Soru 1
I like winter sports. ........................ is my favourite.
A) snowshoeing
B) bossaball
C) mountain biking
D) hiking

Soru 2
“I’d like to try snow tubing. I think it’s very unusual and exciting.”
Yukarıdaki ifadeyle eşleşenİ işaretleyiniz.
A) snowshoeing    raketle kar yürüyüşü
B) snow tubing    şişme yuvarlak bir bot üzerinde yamaçtan kayma
C) hiking
D) mountain bike

Soru 3
Aşağıdakilerden hangisi diğerlerinden farklıdır?
A) Mudguard
B) Seat
C) Frame
D) Bossaball

Soru 4
I don’t like hiking. I think it’s very ........................ .
A) exciting
B) enjoyable
C) trendy
D) boring

Soru 5
Fred ................... hanging out with his friends.
A) is like     B) is liking     C) likes     D) like

Soru 6
She ....................... the bus to work. She ......................... to work.
A) take / don’t drive
B) takes / don’t drive
C) takes / doesn’t drive
D) take / doesn’t drive

Soru 7
_I always have breakfast .......... the morning.
_She never drinks coffee ......... night.
_We sometimes go shopping ......... Sundays.
Yukarıdaki cümlelere uygun gelen edatlar hangi seçenekte sırasıyla ve doğru verilmiştir?
A) in / at / on
B) in / in / on
C) at / on / in
D) at / in / on

Soru 8
Gina: ......................................... ?
Meg: Eggs,cheese and orange juice.
A) What time do you have breakfast?
B) Do you have breakfast every morning?
C) What do you usually have for breakfast?
D) Where do you have breakfast?

Soru 9
“What kind of music do you like listening to?”
Seçeneklerden hangisi yukarıdaki sorunun cevabı olamaz?
A) Classical
B) Brake lever
C) Heavy metal
D) Electronic

Soru 10
Brad: ..................... do you eat fast food or junk food?
Emre: Once a month.
A) When
B) What time
C) How long
D) How often


CEVAPLAR:
1. A
2. B
3. D
4. D
5. C
6. C
7. A
8. C
9. B
10. D

 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
0 Yanıt
27478 Gösterim
Son İleti 13 Kasım 2012, 19:52:55
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1403 Gösterim
Son İleti 06 Kasım 2015, 17:54:05
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1848 Gösterim
Son İleti 09 Ağustos 2016, 11:02:22
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1198 Gösterim
Son İleti 15 Ağustos 2016, 15:20:17
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1007 Gösterim
Son İleti 15 Ağustos 2016, 20:10:53
Gönderen: Uyanan Gençlik