Uyanan Gençlik

8. Sınıf İngilizce - Friendship 2 - Konu Testi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • ******
  • Join Date: Kas 2010
  • Yer: HATAY
  • 7462
  • +546/-0
  • Cinsiyet: Bay
8. Sınıf İngilizce - Friendship 2 - Konu Testi
« : 15 Ağustos 2016, 12:08:17 »
Soru 1
Aşağıdaki eşleştirmelerden hangisi yanlıştır?
A) eat - out
B) have – parties
C) study – together
D) play – movies at home

Soru 2
A stranger is ........................... .
A) a buddy
B) someone you don’t know
C) a good friend
D) someone you count on

Soru 3
Topla oynayan çocukla ilgili aşağıdakilerden hangisi söylenemez?
A) He is going to play soccer.
B) He is going to be phsically active.
C) He isn’t going to do anything special.
D) He isn’t going to be at home.

Soru 4
Aynur:  "I am going to be alone at home tomorrow. I'm going to watch a movie. it is a comedy."
 “Aynur” ile ilgili cümlelerden hangisi doğrudur?
A) She is going to do something fun.
B) She is going to be physically active.
C) She is going to meet her friends.
D) She is going to go to the movies.

Soru 5
• I’m going to visit my grandparents.
• I’m not feeling well.
• I have to study then.
• ................................
Boşluğa aşağıdakilerden hangisi gelemez?
A) I’m busy that night.
B) I have to help my brother with his project.
C) I’d love to come.
D) I’m going to be at work.

Soru 6
Hi Ahmet,
Please come to my birthday party! It is on Saturday 3rd October. It starts at 6 p.m. I’m having the party at home. You know the adress. Can you invite Deniz and Eda. I don’t have their phone numbers or e-mail addresses. I hope you can come.
Love, Cansu
Aşağıdaki soruyu metne göre cevaplayınız.
“Who is organizing the party?”
A) Ahmet
B) Deniz
C) Eda
D) Cansu

Soru 7
The school tennis clup is organizing a tennis competition on friday afternoon.
It start at 2 p.m. ıt's going to be in the sport center. Why don't we join together?
Aşağıdaki soruyu metne göre cevaplayınız.
“What is the event?”
A) the school tennis club
B) a tennis competition
C) on Friday afternoon
D) at 2 p.m.

Soru 8
Gale: Would you like some cookies?
Emma: ......................... I’m not hungry.
A) Yes, please.
B) Great idea.
C) I’d love to.
D) No, thanks.

Soru 9
A true friend ........................... .
Aşağıdakilerden hangisi cümleyi tamamlamak için uygun değildir?
A) is like your sister or brother.
B) never lies to you.
C) always backs you up.
D) is someone you don’t count on.

Soru 10
Alan: We are going to a rock concert on Saturday. Would you like to join us?
Mary: I’d love to, but I don’t have a car. ........................................
Alan: Sure. I will take you at 5 p.m.
A) Can you pick me up, please?
B) I’m going to watch a movie at home.
C) I don’t like concerts.
D) Would you like to come over for a drink?



CEVAPLAR:
1. D
2. B
3. C
4. A
5. C
6. D
7. B
8. D
9. D
10. A

 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
0 Yanıt
7538 Gösterim
Son İleti 24 Ekim 2013, 14:51:46
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
3649 Gösterim
Son İleti 06 Ağustos 2016, 10:57:22
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1155 Gösterim
Son İleti 15 Ağustos 2016, 11:22:56
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1143 Gösterim
Son İleti 15 Ağustos 2016, 15:16:58
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
2240 Gösterim
Son İleti 15 Ağustos 2016, 18:29:06
Gönderen: Uyanan Gençlik