Uyanan Gençlik

5.Sınıf İngilizce - 3. ÜNİTE: Hello! - Konu Testleri 1

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • ******
  • Join Date: Kas 2010
  • Yer: HATAY
  • 7462
  • +546/-0
  • Cinsiyet: Bay
Soru 1
I'm Nina . I'm from .................. . I speak Greek.

A) Greece
B) Germany
C) the USA
D) Italy


Soru 2
.................. are you from?
I'm from Turkey.

A) What
B) Which
C) Why
D) Where


Soru 3
Where do you?
At Denizciler Secondary school.

A) study
B) go
C) sleep
D) read



Soru 4
She's from Kyoto in Japan. She ................. Japanese an English.

A) play
B) speaks
C) hates
D) writes


Soru 5
A: What is his ................... ?
B: He is Greece.

A) age
B) surname
C) from
D) nationality


Soru 6
............... do you have Maths classes?
On Mondays and Fridays.

A) What
B) What time
C) When
D) Which


Soru 7
.............. are you from?
I'm from Italy.

A) What
B) Which
C) Why
D) Where


Soru 8
How many .................... do you know? I know only English I can't speak the others.

A) nationalities
B) plays
C) languages
D) countries


Soru 9
Which matching is wrong?




Soru 10
She is from Poland. She speaks.............

A) Polandish
B) Polish
C) Poly
D) Polandy




CEVAPLAR:
1. A
2. D
3. A
4. B
5. D
6. C
7. D
8. C
9. C
10. B

 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
0 Yanıt
1825 Gösterim
Son İleti 28 Şubat 2014, 16:09:14
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
4314 Gösterim
Son İleti 12 Kasım 2014, 16:53:39
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
3414 Gösterim
Son İleti 12 Kasım 2014, 17:00:59
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1165 Gösterim
Son İleti 27 Nisan 2016, 15:06:08
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1314 Gösterim
Son İleti 27 Nisan 2016, 17:53:32
Gönderen: Uyanan Gençlik