Uyanan Gençlik

5.Sınıf İngilizce - 2. ÜNİTE: My Town - Konu Testleri 1

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • ******
  • Join Date: Kas 2010
  • Yer: HATAY
  • 7462
  • +546/-0
  • Cinsiyet: Bay
Soru 1
You buy flowers at a ...............

A) florist's
B) chemist's
C) greengrocer
D) newsagent's


Soru 2
You .......................... a train at a railway station.

A) turn
B) catch
C) run
D) walk


Soru 3
You change money in a ...........................

A) newsagent's
B) bank
C) florist's
D) school


Soru 4
You buy a magazine in a ....................

A) park
B) post-office
C) newsagent's
D) greengrocer



Soru 5

....................... , is there a cafe near here?
Yes, there is one. Go along the road and turn right. It is near the chemist.

A) Sorry!
B) Look here!
C) Excuse me!
D) Excused me!



Soru 6

You can buy meat at the ....................

A) baker's
B) butcher's
C) library
D) cafe



Soru 7
You can buy ..................... at the post-office.

A) books
B) stamps
C) newspaper
D) medicine


Soru 8
Where's the nearest library?
...................

A) Answer the question.
B) Clean the board.
C) Go out.
D) Turn left and go along the road. It is next to the cafe.



Soru 9

Where is the bank?
Walk along the street ................. left.

A) Turn
B) Walk
C) Stop
D) Jump



Soru 10
...................... can I get to the post office?

Go along the road. Turn right. It is on the left, opposite the park.

A) When
B) Where
C) Excuse me!
D) How


CEVAPLAR:

1. A
2. B
3. B
4. C
5. C
6. B
7. B
8. D
9. A
10. D

 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
0 Yanıt
1652 Gösterim
Son İleti 28 Şubat 2014, 16:07:26
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1825 Gösterim
Son İleti 28 Şubat 2014, 16:09:14
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
4314 Gösterim
Son İleti 12 Kasım 2014, 16:53:39
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
4474 Gösterim
Son İleti 12 Kasım 2014, 17:11:10
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1077 Gösterim
Son İleti 27 Nisan 2016, 14:47:41
Gönderen: Uyanan Gençlik