Uyanan Gençlik

8.sınıf ingilizce 2. Ünite: Road to Success Konu Testleri

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • ******
  • Join Date: Kas 2010
  • Yer: HATAY
  • 7462
  • +546/-0
  • Cinsiyet: Bay
Soru 1
Students mustn't talk on there mobile phones ......... the lesson.

A) during
B) after
C) with
D) before


Soru 2
We have got a good ........... . We always read a book before sleeping.

A) formula
B) habit
C) style
D) step


Soru 3
We'll leave .............. she comes.

A) before
B) when
C) after
D) while


Soru 4
If you change your study skills, you may be more ............

A) successful
B) careful
C) delicious
D) creative


Soru 5
John is a ............... boy. He always invents new things.

A) creative
B) healthy
C) powerful
D) skill


Soru 6
If you change your study skills, you may be more ..................... .

A) successful
B) careful
C) delicious
D) creative


Soru 7
Don't go to bed ............ you brush your teeth.

A) before
B) after
C) when
D) while


Soru 8
Mrs. Kelly works in a factory .............. the day and goes to school ....... night.

A) from / at
B) in / to
C) during / in
D) during / at


Soru 9
Tom never wakes up ................. .

A) lately
B) quick
C) quickly
D) late


Soru 10
She ................ English to secondary school students.

A) learns
B) knew
C) teaches
D) studies



CEVAPLAR:

1. A
2. B
3. C
4. A
5. A
6. A
7. A
8. D
9. D
10. C

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • ******
  • Join Date: Kas 2010
  • Yer: HATAY
  • 7462
  • +546/-0
  • Cinsiyet: Bay
8.sınıf ingilizce 2. Ünite: Road to Success Konu Testleri
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2014, 13:47:54 »
Soru 1
If I study a lot, I can ............... my English.

A) categorize
B) breathe
C) improve
D) transfer


Soru 2
I am not sure about my answers. I ........... get a bad mark.

A) should
B) may
C) can't
D) must


Soru 3
Ayça is my best friend. We like .......... very much.

A) both
B) another
C) but
D) ecchother


Soru 4
It ............ rain. I am not sure.

A) won't
B) will
C) may
D) is going to


Soru 5
............ it doesn't rain tomorrow, we can have a picnic here again.

A) During
B) If
C) While
D) After


Soru 6
Can you speak ........... ? I can't understand.

A) slow
B) slowly
C) quick
D) fast


Soru 7
Smoking is .......... for your health.

A) badly
B) bad
C) good
D) goodly


Soru 8
She behaves very ............ .

A) well
B) good
C) slow
D) quick


Soru 9
Tigers are ............ animals.

A) bravely
B) weak
C) brave
D) weakly


Soru 10
Come .......... . We need your help.

A) slow
B) quickly
C) slowly
D) quick



CEVAPLAR:

1. C
2. B
3. D
4. C
5. B
6. B
7. B
8. A
9. C
10. B

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • ******
  • Join Date: Kas 2010
  • Yer: HATAY
  • 7462
  • +546/-0
  • Cinsiyet: Bay
8.sınıf ingilizce 2. Ünite: Road to Success Konu Testleri
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2014, 13:55:29 »
Soru 1
They are simple. I can do all of these exercises ................. .

A) easy
B) difficult
C) easily
D) carefully


Soru 2
Left brain people are ............ .They solve the problems ................. .

A) logically / logical
B) logically / logically
C) logical / logical
D) logical / logically


Soru 3
Did you like watching movie?
No, it was ........... .

A) enjoyable
B) boring
C) frightened
D) tired


Soru 4
I think riding a horse is very ............ .

A) interesting
B) bored
C) surprising
D) disgusted

Soru 5
Seçeneklerden hangisinde çalışma yeri ile ilgili bir öneri de bulunulmuştur?

A) Study in a quite place.
B) Rewrite your notes.
C) Learn yogic breathing techniques
D) Ask questions.

Soru 6
You should listen to your teacher ................ .

A) quickly
B) carefully
C) clearly
D) easily


Soru 7
................... : give one's time and attention to leain about something. You read or go to a school to do it.

A) Know
B) Learn
C) Transfer
D) Study



Soru 8
She ran ........... to catch the train, but she couldn't catch it.

A) quietly
B) quickly
C) wisely
D) seriously


Soru 9
Amy can run really ...................... .

A) fast
B) fastly
C) slow
D) slowly



CEVAPLAR:

1. C
2. D
3. B
4. A
5. A
6. B
7. D
8. B
9. A

 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
2 Yanıt
4861 Gösterim
Son İleti 15 Ekim 2014, 13:05:24
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1959 Gösterim
Son İleti 31 Ocak 2014, 15:40:36
Gönderen: Uyanan Gençlik
2 Yanıt
2872 Gösterim
Son İleti 10 Kasım 2014, 13:35:33
Gönderen: Uyanan Gençlik
2 Yanıt
2201 Gösterim
Son İleti 10 Kasım 2014, 14:12:51
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1383 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 19:05:32
Gönderen: Uyanan Gençlik