Uyanan Gençlik

8.sınıf ingilizce 1. Ünite: Friendship Konu Testleri

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • ******
  • Join Date: Kas 2010
  • Yer: HATAY
  • 7462
  • +546/-0
  • Cinsiyet: Bay
Soru 1: Jack is really ....... . He always makes me laugh.

A) funny
B) honest
C) supportive
D) sensitive


Soru 2: Aşağıdaki sıfatlardan hangisinin zıt anlamı yanlış verilmiştir?

A) generous ≠ stingy
B) funny ≠ serious
C) kind ≠ rude
D) lazy ≠ honest


Soru 3: My mother is always .............. about me when I am late

A) happy
B) nice
C) kind
D) worried


Soru 4: Sally always plays tennis on Saturdays ............... she will play tennis this Saturday.

A) I expect
B) I hope
C) I am sure
D) I think


Soru 5: We have got the same hobbies.We .......... like fishing.

A) and
B) with
C) both
D) so


Soru 6: ....................... ?
She is beautiful and clever.

A) What does she do in her free time?
B) What does she do at weekends?
C) What are her habits?
D) What is she like?


Soru 7: I saw a beautiful pink skirt in the shopping center. Do you think I ............ buy?
Yes! I think you ............. buy. It will look good on you.

A) should / shouldn't
B) should / should
C) shouldn't / should
D) shouldn't / shouldn't


Soru 8: İyi bir arkadaş hangisini yapmaz?

A) A good friend keeps your secret.
B) A good friend says bad things about you
C) A good fried is always reliable
D) A good fried helps you when you need help.


Soru 9: Don't play with only one friend and don't .......... the others.

A) play
B) share
C) listen
D) ignore


Soru 10:
Nowadays he ......... going out but he usually ............ at home.

A) is / stays
B) isn't / stays
C) is / stay
D) isn't / stay


CEVAPLAR:
1. A
2. D
3. D
4. C
5. C
6. D
7. B
8. B
9. D
10. A

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • ******
  • Join Date: Kas 2010
  • Yer: HATAY
  • 7462
  • +546/-0
  • Cinsiyet: Bay
8.sınıf ingilizce 1. Ünite: Friendship Konu Testleri
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2014, 13:29:37 »
Soru 1: He has difficulty in making friends. He is very......

A) supportive
B) shy
C) beautiful
D) lazy


Soru 2: .............. my mum and I are going shopping to the town.

A) Usually
B) Always
C) Tomorrow
D) Newer


Soru 3:They usually ............. home by bus the bus doesn't ........ early.

A) going / coming
B) goes / comes
C) go / come
D) are going / come


Soru 4: Ali is running .............. he .............. the bus.

A) and / misses
B) because / missed
C) so / to miss
D) but / missing


Soru 5: My friend never shores what he has. He is very ......

A) shy
B) generous
C) helpful
D) stingy

Soru 6: My sister is always helpful about my problems and she always listens tome. She tries to help me. She is ................ .

A) stingy
B) generous
C) shy
D) understanding

Soru 7: Today we ............. my grandparents in the town.

A) visit
B) are visiting
C) visiting
D) are visit

Soru 8: How much .......... she pay for it yesterday?
I don't know. I ..................ask to her.

A) did / did
B) does / don't
C) did / didn't
D) is / am

Soru 9: Gruba uymayan kelimeyi bulunuz.
A) slim
B) short
C) beautiful
D) funny


Soru 10: Gruba uymayan kelimeyi bulunuz.
A) handsome
B) honest
C) hardworking
D) helpful


CEVAPLAR:
1.B
2 C
3 C
4 B
5 D
6 D
7.B
8 C
9 D
10 A

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • ******
  • Join Date: Kas 2010
  • Yer: HATAY
  • 7462
  • +546/-0
  • Cinsiyet: Bay
8.sınıf ingilizce 1. Ünite: Friendship Konu Testleri
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2014, 13:35:33 »
1) A true friend is ............. .

A) rude
B) supportive
C) stingy
D) unkind

2) - We never watch TV.
     - Oh really! We ............

A) are
B) does
C) do
D) did

3) John is a (n) ............... person. Girls don't like him.

A) rude
B) honest
C) hardworking
D) polite

4) My brother is a .................. boy. He doesn't enjoy talking to other people.

A) friendly
B) reliable
C) talkative
D) shy

5) He was unkind. He really ....... my feelings.

A) hurted
B) hurt
C) break
D) broke

6) I'm sure her story is true. She's a very ............ person.

A) rude
B) honest
C) hardworking
D) polite


7) ................... you will get better soon.

A) I like
B) I see
C) I'm sorry
D) I hope


8) Arkadaşlık kurallarına göre aşağıdakilerden hangi seçenek doğrudur?

A) Ignore other friends and play with your best friend.
B) Be nice to everyone.
C) Shout at you friends is if they are wrong.
D) Don't help to other people.


9) We are in the same class. We are .................... .

A) classroom
B) special
C) classmates
D) friendship


CEVAPLAR:

1. B
2. C
3. A
4. D
5. B
6. B
7  D
8. B
9. C

 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
0 Yanıt
1634 Gösterim
Son İleti 15 Şubat 2014, 14:20:07
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1849 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 19:16:46
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1453 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 19:20:08
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1534 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 19:22:12
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1639 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 19:29:38
Gönderen: Uyanan Gençlik