6. Sınıf İngilizce - Occupations - Konu Testi 3

  • 0 replies
  • 1067 views

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • *
  • 7462
  • +545/-0
  • Cinsiyet: Bay



1. She dyes, cuts and styles hair. She is a .................... .
A)   hairdresser      B)   nurse      C)   driver      D)   cook

2. He repairs electrical devices. He is a/an ................... .
A)   doctor      B)   mechanic      C)   engineer      D)   technician

3. I am interested in cars. I want to be a .................. .
A)   driver      B)   secretary      C)   pilot      D)   teacher

4. I’m an architect. I can design and draw building plans, ............ I can’t build a house.
A)   because      B)   and      C)   but      D)   so

5. Jane: .................................
Meg: He is an engineer.
A)   What is your father doing?
B)   What did your father do?
C)   What can your father do?
D)   What does your father do?

6. Mr. Brown: What is your job?
Tim: I am a computer programmer.
Mr. Brown: .................................
Tim: in 2011.
A)   Where do you work?
B)   Why did you become a computer programmer?
C)   When did you become a computer programmer?
D)   Do you like working with computers?

7. Gina: ................... do you start and stop work?
Oliver: I start work at 9:00 a.m. and stop at 6:00 p.m.
A)   Where
B)   How often
C)   Why
D)   What time

8. Gül: ........... your mother work at a hospital?
Lale: Yes. She is a nurse.
A)   Did      B)   Can      C)   Does      D)   Is

9. Ece: ............. your mother a teacher?
Melis: No, she ..............
A)   Is / is      B)   Isn’t / is      C)   Are / isn’t      D)   Is / isn’t 

10. She always ............. up early in the morning.
A)   gets      B)   get      C)   got      D)   is getting

CEVAPLAR
1. A
2. D
3. A
4. C
5. D
6. C
7. D
8. C
9. D
10. A

 

Bunlarda İlginizi Çekebilir

  Konu / Başlatan replies Son İleti
0 replies
1765 views
Son İleti 02 Mart 2016, 12:02:50
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1446 views
Son İleti 02 Mart 2016, 12:26:50
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
2363 views
Son İleti 02 Mart 2016, 12:44:24
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1557 views
Son İleti 02 Mart 2016, 12:58:58
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1610 views
Son İleti 02 Mart 2016, 13:15:18
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
943 views
Son İleti 07 Mart 2016, 12:14:20
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1314 views
Son İleti 07 Mart 2016, 13:13:43
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1328 views
Son İleti 07 Mart 2016, 13:29:12
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
2197 views
Son İleti 09 Mart 2016, 09:06:53
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
2742 views
Son İleti 09 Mart 2016, 09:23:16
Gönderen: Uyanan Gençlik