5.Sınıf İngilizce - 2. ÜNİTE: My Town - Konu Testleri 1

  • 0 replies
  • 2982 views

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • *
  • 7462
  • +545/-0
  • Cinsiyet: Bay



Soru 1
You buy flowers at a ...............

A) florist's
B) chemist's
C) greengrocer
D) newsagent's


Soru 2
You .......................... a train at a railway station.

A) turn
B) catch
C) run
D) walk


Soru 3
You change money in a ...........................

A) newsagent's
B) bank
C) florist's
D) school


Soru 4
You buy a magazine in a ....................

A) park
B) post-office
C) newsagent's
D) greengrocer



Soru 5

....................... , is there a cafe near here?
Yes, there is one. Go along the road and turn right. It is near the chemist.

A) Sorry!
B) Look here!
C) Excuse me!
D) Excused me!



Soru 6

You can buy meat at the ....................

A) baker's
B) butcher's
C) library
D) cafe



Soru 7
You can buy ..................... at the post-office.

A) books
B) stamps
C) newspaper
D) medicine


Soru 8
Where's the nearest library?
...................

A) Answer the question.
B) Clean the board.
C) Go out.
D) Turn left and go along the road. It is next to the cafe.



Soru 9

Where is the bank?
Walk along the street ................. left.

A) Turn
B) Walk
C) Stop
D) Jump



Soru 10
...................... can I get to the post office?

Go along the road. Turn right. It is on the left, opposite the park.

A) When
B) Where
C) Excuse me!
D) How


CEVAPLAR:

1. A
2. B
3. B
4. C
5. C
6. B
7. B
8. D
9. A
10. D

 

Bunlarda İlginizi Çekebilir

  Konu / Başlatan replies Son İleti
0 replies
883 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 15:36:42
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1222 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 15:39:00
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1374 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 15:45:18
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1555 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 15:47:37
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1244 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 15:49:45
Gönderen: Uyanan Gençlik
1 replies
2252 views
Son İleti 25 Mart 2014, 14:34:58
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1906 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 16:03:11
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1624 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 16:05:16
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
3599 views
Son İleti 12 Kasım 2014, 16:53:39
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
3811 views
Son İleti 12 Kasım 2014, 17:11:10
Gönderen: Uyanan Gençlik