5.Sınıf İngilizce - 1. ÜNİTE: My Daily Routine - Konu Testleri 1

  • 0 replies
  • 3674 views

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Çevrimdışı Uyanan Gençlik

  • *
  • 7462
  • +545/-0
  • Cinsiyet: Bay



Soru 1
...................... do you go holidays?

We go to İzmir because my grandparents live there.

A) When
B) Where
C) Why
D) What


Soru 2
A: .......................does Mary go to school?
B: By bus.

A) When
B) Where
C) What
D) How


Soru 3
.............do you have breakfast?
I have breakfast in the morning.

A) When
B) What time
C) What
D) Where


Soru 4

At time: 08 : 45
It's ...........................

A) It is a quarter to eight
B) It is a quarter past nine
C) It is a quarter to nine
D) It is a quarter past eight


Soru 5
He ............................. his teeth in the evenings.

A) brush
B) brushed
C) brushes
D) brushing


Soru 6
.......................... is your phone number?
It is 383 03 70

A) Where
B) Who
C) What
D) Where


Soru 7
.......................... does your sister go to be?
She goes to bed at around ten o'clock.

A) How
B) Where
C) What
D) What time

Soru 8



Soru 9
A: ............... she ................. in two or three films every year?
B: Yes, she does.

A) Do / act
B) Does / acts
C) Do / acts
D) Does / Act


Soru 10




CEVAPLAR:
1. B
2. D
3. A
4. C
5. C
6. C
7. D
8. C
9. D
10. B

 

Bunlarda İlginizi Çekebilir

  Konu / Başlatan replies Son İleti
0 replies
26136 views
Son İleti 13 Kasım 2012, 19:52:55
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
9054 views
Son İleti 13 Kasım 2012, 20:00:22
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
3043 views
Son İleti 15 Şubat 2014, 15:36:06
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1252 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 15:39:00
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1422 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 15:45:18
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1580 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 15:47:37
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1260 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 15:49:45
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1647 views
Son İleti 28 Şubat 2014, 16:05:16
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
3021 views
Son İleti 12 Kasım 2014, 17:00:59
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
3889 views
Son İleti 12 Kasım 2014, 17:11:10
Gönderen: Uyanan Gençlik