Pastalardaki Meyvelerin Kararması Nasıl Önlenir?

  • 0 replies
  • 1053 views

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Çevrimdışı D®agon

  • Her Şey Senin Rızan İçin Allah'ım.
  • *
  • 11502
  • +523/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • bilyonmu



Bir çoğumuz, özelliklede yaş pasta yaptığımızda üzeri için kullandığımız meyvelerin kararmasından şikayetçi oluruz. Pasta üzerine süslemede kullandığımız meyvelerin kararmaması için ip uçları, püf noktaları ararız.

Biz tamda bunu düşünerek meyvelerin kararmaması için yapabileceğiniz, alacağınız önlemi vereceğiz.
Kimi hanım pastasında jöle kullanmak istemez veya evde jölesi olmayanlar için bu tarif ile meyveleriniz asla kararmayacak.

Meyvelerinizi dilimledikten sonra, pastanızın üzerine dizmeden limonlu suya batırıp sonra pastanıza dizersiniz veya süslerseniz meyveleriniz kesinlikle kararmayacaktır.

 

Bunlarda İlginizi Çekebilir

  Konu / Başlatan replies Son İleti
0 replies
1900 views
Son İleti 23 Mayıs 2008, 14:30:21
Gönderen: melike
0 replies
2222 views
Son İleti 15 Şubat 2010, 16:53:14
Gönderen: Şeyma©
0 replies
2122 views
Son İleti 21 Eylül 2012, 10:02:12
Gönderen: busegül
0 replies
2634 views
Son İleti 21 Eylül 2012, 10:11:47
Gönderen: busegül
0 replies
16526 views
Son İleti 21 Eylül 2012, 10:22:49
Gönderen: busegül
0 replies
1783 views
Son İleti 20 Kasım 2012, 13:16:45
Gönderen: busegül
0 replies
2127 views
Son İleti 23 Nisan 2013, 10:56:43
Gönderen: busegül
0 replies
2316 views
Son İleti 13 Mayıs 2013, 22:25:28
Gönderen: D®agon
0 replies
1374 views
Son İleti 21 Ekim 2013, 17:27:14
Gönderen: Bilgecan
0 replies
1158 views
Son İleti 27 Ocak 2015, 10:28:31
Gönderen: Bilgecan