Pastalardaki Meyvelerin Kararması Nasıl Önlenir?

  • 0 replies
  • 1000 views

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Çevrimdışı D®agon

  • Her Şey Senin Rızan İçin Allah'ım.
  • *
  • 11502
  • +523/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • bilyonmu



Bir çoğumuz, özelliklede yaş pasta yaptığımızda üzeri için kullandığımız meyvelerin kararmasından şikayetçi oluruz. Pasta üzerine süslemede kullandığımız meyvelerin kararmaması için ip uçları, püf noktaları ararız.

Biz tamda bunu düşünerek meyvelerin kararmaması için yapabileceğiniz, alacağınız önlemi vereceğiz.
Kimi hanım pastasında jöle kullanmak istemez veya evde jölesi olmayanlar için bu tarif ile meyveleriniz asla kararmayacak.

Meyvelerinizi dilimledikten sonra, pastanızın üzerine dizmeden limonlu suya batırıp sonra pastanıza dizersiniz veya süslerseniz meyveleriniz kesinlikle kararmayacaktır.

 

Bunlarda İlginizi Çekebilir

  Konu / Başlatan replies Son İleti
0 replies
1833 views
Son İleti 23 Mayıs 2008, 14:30:21
Gönderen: melike
0 replies
2162 views
Son İleti 15 Şubat 2010, 16:53:14
Gönderen: Şeyma©
0 replies
2077 views
Son İleti 21 Eylül 2012, 10:02:12
Gönderen: busegül
0 replies
2592 views
Son İleti 21 Eylül 2012, 10:11:47
Gönderen: busegül
0 replies
16077 views
Son İleti 21 Eylül 2012, 10:22:49
Gönderen: busegül
0 replies
1726 views
Son İleti 20 Kasım 2012, 13:16:45
Gönderen: busegül
0 replies
2078 views
Son İleti 23 Nisan 2013, 10:56:43
Gönderen: busegül
0 replies
2241 views
Son İleti 13 Mayıs 2013, 22:25:28
Gönderen: D®agon
0 replies
1353 views
Son İleti 21 Ekim 2013, 17:27:14
Gönderen: Bilgecan
0 replies
1104 views
Son İleti 27 Ocak 2015, 10:28:31
Gönderen: Bilgecan