Ana Sayfa

Reklam

Pastalardaki Meyvelerin Kararması Nasıl Önlenir?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı D®agon


  • Her Şey Senin Rızan İçin Allah'ım.
  • *
  • Cinsiyet: Bay
  • Yer: Ankara
  • 11499
  • Reklam
    Bu Konu Faydalı mı?
  • +523/-0
    • bilyonmu
Bir çoğumuz, özelliklede yaş pasta yaptığımızda üzeri için kullandığımız meyvelerin kararmasından şikayetçi oluruz. Pasta üzerine süslemede kullandığımız meyvelerin kararmaması için ip uçları, püf noktaları ararız.

Biz tamda bunu düşünerek meyvelerin kararmaması için yapabileceğiniz, alacağınız önlemi vereceğiz.
Kimi hanım pastasında jöle kullanmak istemez veya evde jölesi olmayanlar için bu tarif ile meyveleriniz asla kararmayacak.

Meyvelerinizi dilimledikten sonra, pastanızın üzerine dizmeden limonlu suya batırıp sonra pastanıza dizersiniz veya süslerseniz meyveleriniz kesinlikle kararmayacaktır.



 

Şu konular da ilginizi çekebilir:

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
0 Yanıt
1659 Gösterim
Son İleti 23 Mayıs 2008, 14:30:21
Gönderen: melike
0 Yanıt
2031 Gösterim
Son İleti 15 Şubat 2010, 16:53:14
Gönderen: Şeyma©
0 Yanıt
1955 Gösterim
Son İleti 21 Eylül 2012, 10:02:12
Gönderen: busegül
0 Yanıt
2457 Gösterim
Son İleti 21 Eylül 2012, 10:11:47
Gönderen: busegül
0 Yanıt
15465 Gösterim
Son İleti 21 Eylül 2012, 10:22:49
Gönderen: busegül
0 Yanıt
1621 Gösterim
Son İleti 20 Kasım 2012, 13:16:45
Gönderen: busegül
0 Yanıt
1935 Gösterim
Son İleti 23 Nisan 2013, 10:56:43
Gönderen: busegül
0 Yanıt
2031 Gösterim
Son İleti 13 Mayıs 2013, 22:25:28
Gönderen: D®agon
0 Yanıt
1252 Gösterim
Son İleti 21 Ekim 2013, 17:27:14
Gönderen: Bilgecan
0 Yanıt
1022 Gösterim
Son İleti 27 Ocak 2015, 10:28:31
Gönderen: Bilgecan