Şehriyeli Tavuk Taşlık ( yürek ) Tarifi

  • 0 replies
  • 1589 views

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Çevrimdışı busegül

  • *
  • 20005
  • +359/-0
  • Cinsiyet: Bayan
  • Allah birdir ve Muhammed (s.a.v.) onun elçisidir.
    • Uyanan Gençlik
Şehriyeli Tavuk Taşlık ( yürek ) Tarifi
« : 10 Mayıs 2013, 15:05:14 »



Malzemeler

400 gram yürek
1 demet taze soğan
1adet kuru soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı arpa şehriye
Yarım demet dereotu
3 adet domates
5 adet sivri biber



Yapılışı:

Tuz, karabiber, kırmızı pul biber Yapılışı: Yürekleri tencerede tereyağı ve iri doğranmış kuru soğanla beraber 5 dakika kadar pişirin. Üzerine 5 adet sivri biber ve rendelenmiş domatesleri ekleyip kavurmaya davam edin. Üzerine 2 su bardağı sıcak suyu koyup kaynatın. Arpa şehriyeleri de üzerine koyup kapağı kapalı olarak 20 dakika pişirin. Baharatları ve kıyılmış bol soğanı üzerine ekleyip sıcak olarak servis yapın.

 

Bunlarda İlginizi Çekebilir

  Konu / Başlatan replies Son İleti
2 replies
2633 views
Son İleti 19 Nisan 2008, 18:16:54
Gönderen: Halime
0 replies
4271 views
Son İleti 31 Aralık 2010, 14:39:06
Gönderen: busegül
0 replies
2746 views
Son İleti 31 Aralık 2010, 14:42:31
Gönderen: busegül
0 replies
2998 views
Son İleti 31 Aralık 2010, 14:57:45
Gönderen: busegül
0 replies
1266 views
Son İleti 25 Şubat 2011, 22:02:39
Gönderen: busegül
0 replies
1388 views
Son İleti 10 Mayıs 2013, 12:06:27
Gönderen: busegül
2 replies
1833 views
Son İleti 10 Mayıs 2013, 15:06:34
Gönderen: busegül
0 replies
1253 views
Son İleti 10 Mayıs 2013, 15:12:00
Gönderen: busegül
0 replies
1418 views
Son İleti 10 Mayıs 2013, 15:17:13
Gönderen: busegül
0 replies
1539 views
Son İleti 10 Mayıs 2013, 15:19:59
Gönderen: busegül