9. Sınıf İngilizce - Studying Abroad - Konu Testi 1

  • 0 replies
  • 89 views

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Çevrimiçi Ders Hocası

  • Hocanın Biri
  • *
  • 63127
  • +524/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • Arif Arslaner
9. Sınıf İngilizce - Studying Abroad - Konu Testi 1
« : 19 Haziran 2018, 09:30:12 »



1-6. sorularda boş bırakılan yerlere uygun gelen kelime ya da ifadeyi işaretleyiniz.
1.    Anna works at a café. She serves food and drinks to people. She is a - - - -.
A) student
B) chemist
C) waitress
D) teacher
E) journalist

2.    The streets are - - - - with people at the festival time.
A) polite
B) dangerous
C) delicious
D) crowded
E) stunning

3.    Joseph    : What have you got in your bag?
    Amanda    : - - - -.
A) A wallet, a mobile phone and an umbrella
B) This is an English-Turkish dictionary
C) I’m an instructor at a college
D) All the students have different files
E) There is a café in the middle of the park

4. Hilda : Excuse me, - - - -
    Mark    : Go along this street and take the second
turning. It is on your left.
A) how can I get to the bank?
B) thank you so much!
C) you are welcome.
D) there is one near here.
E) why are you in this city?

5. Barre : Hello! My name is Barre. What is your name?
    Kim    : Hi! I’m Kim. - - - -
    Barre    : Me, too.
A) How are you?
B) Nice to meet you!
C) See you later.
D) How old are you?
E) What is your address?

6. Susan : - - - -?
    Brian    : I’m a dentist. And you?
    Susan    : I’m an engineer.
A) What is your name
B) Where are you from
C) How old are you
D) What nationality are you
E) What is your job

7.
a notebook a city map a passport
Kimberly + + -
Thomas + - +
    Yukarıda verilen tabloya göre doğru olan seçeneği
işaretleyiniz.
A) Thomas has got a city map.
B) Thomas hasn’t got a passport.
C) Kimberly has got a passport.
D) Kimberly has got a notebook.
E) Kimberly hasn’t got a city map.

8. What does the sign mean above?
A) Turn left.
B) Turn right.
C) Go along the street.
D) Cross the road.
E) Take the first left.

9-10. soruları aşağıda verilen tabloya göre cevaplayınız.
Name             Age            Country
Rodriguez       14              Spain
Jane               13              The UK
Sally               13              The USA
Anika              15              Germany
Frank              12              France

9.    Sally is from - - - -.
A) Spain
B) The USA
C) France
D) Germany
E) The UK

10. - - - - is fourteen years old.
A) Frank
B) Jane
C) Sally
D) Anika
E) Rodriguez

11-12. soruları aşağıda verilen metne göre cevaplayınız.
Dear Mum,
I have just come to my summer school in London. It is
in the centre of the city in a big building. My first day
at the school is amazing. I have a lot of friends. One
of them is Mary from Spain. She is fourteen years old
and has got big brown eyes. She has got two brothers.
She is friendly and funny. Judy is from Germany and
she is at the same age with Mary. She is friendly, too.
Our teacher, Mrs. Bayley, is very helpful and speaks
English fluently. She is from Manchester, the UK. She
is forty-one years old. I am very happy to be here.
Best wishes
Clara.

11.    Where is Clara now?
A) She is at a summer school.
B) She is in Manchester.
C) She is at the party.
D) She is in Germany.
E) She is in Spain.

12.    How old is their teacher?
A) She is helpful and funny.
B) She is forty-one years old.
C) She is from Manchester.
D) She lives in London.
E) She speaks English fluently.


CEVAP ANAHTARI:
1. C
2. D
3. A
4. A
5. B
6. E
7. D
8. C
9. B
10. E
11. A
12. B

 

Bunlarda İlginizi Çekebilir

  Konu / Başlatan replies Son İleti
0 replies
1401 views
Son İleti 02 Mart 2016, 12:02:50
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1182 views
Son İleti 02 Mart 2016, 12:26:50
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1854 views
Son İleti 02 Mart 2016, 12:44:24
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1643 views
Son İleti 09 Mart 2016, 09:06:53
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
2112 views
Son İleti 09 Mart 2016, 09:23:16
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
729 views
Son İleti 27 Nisan 2016, 13:38:31
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
790 views
Son İleti 27 Nisan 2016, 13:58:41
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1533 views
Son İleti 30 Haziran 2016, 11:03:27
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
1478 views
Son İleti 30 Haziran 2016, 14:32:37
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 replies
605 views
Son İleti 15 Ağustos 2016, 11:22:56
Gönderen: Uyanan Gençlik