Okul Kaynak Sitesi
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
»
Sorular ve Cevaplar
»
Soru Bankası
»
Genel Kültür
»
Konu:
Ege Bölgesinde, bayram sabahı kesilen kurbanlık hayvanın tek parça halinde
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Ege Bölgesinde, bayram sabahı kesilen kurbanlık hayvanın tek parça halinde (Okunma sayısı 3135 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
busegül
Süper Mega üye
İleti: 20005
+360/-0
Cinsiyet:
Allah birdir ve Muhammed (s.a.v.) onun elçisidir.
Ege Bölgesinde, bayram sabahı kesilen kurbanlık hayvanın tek parça halinde
«
:
17 Şubat 2011, 10:52:33 »
SORU: Ege Bölgesinde, bayram sabahı kesilen kurbanlık hayvanın tek parça halindeki ön kolunun içine pirinç doldurularak ve kenarları dikilerek hazırlanan, ağzı sıvanmış köy fırınında pişirilen geleneksel Kurban Bayramı Yemeğinin adı nedir?
a) Tandır
b) Gulaş
c) Sura
d) Bumbar
CEVAP:[b] Sura[/b]
Kayıtlı
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
»
Sorular ve Cevaplar
»
Soru Bankası
»
Genel Kültür
»
Konu:
Ege Bölgesinde, bayram sabahı kesilen kurbanlık hayvanın tek parça halinde
Yukarı git
Aşağı git