Toggle navigation
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
×
Close
Giriş Yap
Remember me
Sorular ve Cevaplar
Bilgi Bankası
Kadın ve aile
Yemek tarifleri
Et Yemekleri
Tavuk ve Av Etleri
Konu:
Tavuk ciğeri Tarifi
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Tavuk ciğeri Tarifi
0 Yanıt
2331 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
busegül
Join Date: Mar 2008
Yer: Adana
20005
+360/-0
Cinsiyet:
Allah birdir ve Muhammed (s.a.v.) onun elçisidir.
Tavuk ciğeri Tarifi
«
:
10 Mayıs 2013, 15:12:00 »
[color=red]Malzemeler[/color]
400 gram tavuk ciğeri
1 su bardağı un
Kızartmak için sıvı yağı
Tuz, karabiber, kimyon, kırmızı pul biber
1 demet taze soğan
[img]http://uyanangenclik.com/resimler/yemek/009.png[/img]
[color=red]Yapılışı:[/color]
Tavuk ciğerini yıkayıp süsün. Derin bir kabın içine unu koyup üzerine süzülmüş ciğerleri ekleyip harmanlayın. Unundan silkelenmiş tavuk ciğerleri kızgın yağda 5 dakika kızartıp çıkartın. Daha sonra servis yapılacağı sırada yine kızgın yağın içine koyup 5 dakika daha pişirin ve kapaklı bir tencerenin içine yerleştirin. Üzerine baharatları ekleyip tencereyi silkeleyin. Bu şekilde 5 dakika daha demlenmesini sağlayın. Bu arada taze soğanı irice doğrayıp biraz suda bekleyip servis tabağını süslemek için kullanabilirsiniz. Ciğer çok pişirilirse sert olur ve baharatlarla kapağı kapalı olarak dinlendirmek de ciğerin yumuşamasını sağlar.
Kayıtlı
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Sorular ve Cevaplar
Bilgi Bankası
Kadın ve aile
Yemek tarifleri
Et Yemekleri
Tavuk ve Av Etleri
Konu:
Tavuk ciğeri Tarifi
Yukarı git
Aşağı git