Gönderen Konu: Genel Pratik Bilgiler  (Okunma sayısı 21818 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dolun@y

  • Süper üye
  • ***
  • İleti: 121
  • +9/-0
  • Cinsiyet: Bayan
Genel püf noktaları
« Yanıtla #25 : 04 Mart 2009, 00:19:11 »
Yiyecekleri yapıştırmadan pişirmek için:
Teflon yemek kapları genelde yiyecekleri yapıştırmaz. Sık kullanımlardan sonra teflon yemek kapları bu özelliğini kaybedebilir. Yiyeceklerin yapışmaması için, kabın içine su koyup, bir tutam tuz atın. Tuzlu suyu kabın içinde 5 dakika süreyle kaynatın. Yapışmaz teflon kabınız, yine o eski yapışmaz özelliğini kazanacaktır.

Yoğurttan daha fazla yararlanmak istiyorsanız suyunu atmayın. Yoğurdun tüm mineral ve vitaminleri bu suyun içinde bulunmaktadır.

Yumurta taze mi?
Kahvaltının vazgeçilmezi olan yumurtayı faydalı bir besin olarak tüketmek için, muhakkak taze olanını tercih etmelisiniz. Yumurtanın taze olup olmadığını anlamak içinse, su dolu bir kaseye koyun. Suda yüzüyorsa bayat, dibe çöküyorsa taze demektir.

Çevrimdışı insanlar_alemi

  • Paylaşımcı üye
  • ****
  • İleti: 503
  • +42/-0
  • Cinsiyet: Bay
  • İnşAllah derse yakaran inşaa eder YARADAN...
Genel püf noktaları
« Yanıtla #26 : 04 Mart 2009, 08:37:52 »
e103

 

Voiser