Okul Kaynak Sitesi
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
»
Sorular ve Cevaplar
»
Bilgi Bankası
»
Pratik Bilgiler - Püf Noktası
»
Konu:
Genel Pratik Bilgiler
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
«
1
2
3
4
5
[
6
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Genel Pratik Bilgiler (Okunma sayısı 21818 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dolun@y
Süper üye
İleti: 121
+9/-0
Cinsiyet:
Genel püf noktaları
«
Yanıtla #25 :
04 Mart 2009, 00:19:11 »
Yiyecekleri yapıştırmadan pişirmek için:
Teflon yemek kapları genelde yiyecekleri yapıştırmaz. Sık kullanımlardan sonra teflon yemek kapları bu özelliğini kaybedebilir. Yiyeceklerin yapışmaması için, kabın içine su koyup, bir tutam tuz atın. Tuzlu suyu kabın içinde 5 dakika süreyle kaynatın. Yapışmaz teflon kabınız, yine o eski yapışmaz özelliğini kazanacaktır.
Yoğurttan daha fazla yararlanmak istiyorsanız suyunu atmayın. Yoğurdun tüm mineral ve vitaminleri bu suyun içinde bulunmaktadır.
Yumurta taze mi?
Kahvaltının vazgeçilmezi olan yumurtayı faydalı bir besin olarak tüketmek için, muhakkak taze olanını tercih etmelisiniz. Yumurtanın taze olup olmadığını anlamak içinse, su dolu bir kaseye koyun. Suda yüzüyorsa bayat, dibe çöküyorsa taze demektir.
Kayıtlı
insanlar_alemi
Paylaşımcı üye
İleti: 503
+42/-0
Cinsiyet:
İnşAllah derse yakaran inşaa eder YARADAN...
Genel püf noktaları
«
Yanıtla #26 :
04 Mart 2009, 08:37:52 »
e103
Kayıtlı
Yazdır
Sayfa:
«
1
2
3
4
5
[
6
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
»
Sorular ve Cevaplar
»
Bilgi Bankası
»
Pratik Bilgiler - Püf Noktası
»
Konu:
Genel Pratik Bilgiler
Yukarı git
Aşağı git