Uyanan Gençlik

Açık Öğretim Lisesi - ingilizce 5 - Soruları ve Cevapları

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Egitimhane

  • *
  • Join Date: Tem 2017
  • Yer: Hatay
  • 13
  • +0/-0
  • Cinsiyet: Bay
  • Uyanan Gençlik
    • uyanan gençlik
1 - 20. sorularda boş bırakılan yere uygun gelen sözcük ya da ifadeyi işaretleyiniz.

1.  I didn’t go to work - - - -.
A) next week    B) tomorrow    C) last week     D) soon

2.  Maria - - - - a shower in the afternoon.
A) had     B) drove      C) went     D) studied

3.  - - - - I came to school, the students were having an exam.
A) While      B) When     C) Yet        D) For

4.  I have lived in Ankara - - - - 10 years.
A) already       B) since      C) yet     D) for

5.  My sister - - - - live in England in the future.
A) have      B) will      C) was     D) has

6.  My parents were - - - - TV when I came in.
A) drinking    B) writing      C) eating     D) watching

7.  My car has been out of order - - - - last Monday.
A) since    B) just       C) ago       D) for

8.  Max - - - - drink milk when he was a child.
A) may        B) must        C) used to       D) should

9.  The coach hopes his team will - - - -the champion.
A) smell      B) win       C) cook       D) be

10.  Did you use to - - - - to work by car?
A) go    B) do       C) like    D) write

11.  - - - - have been at home since yesterday.
A) I      B) It        C) He      D) She

12.  We - - - - buy a new car next weekend.
A) used to        B) have      C) will        D) has

13.  - - - - did you do last weekend?
A) Which     B) What        C) Where      D) Whose

14.  Let’s go on a picnic, - - - -?
A) do you        B) are we       C) will you     D) shall we

15.  You get up very early on weekdays, - - - -?
A) do you        B) did you        C) don’t you         D) didn’t you

16.  Close the window, - - - -?
A) have you         B) will you         C) did you      D) do you

17.  This house is - - - - that one.
A) old        B) older        C) the oldest     D) older than

18.  Melis is - - - - beautiful than Jessica.
A) more        B) most       C) very         D) as

19.  Sinan speaks English - - - - than Ali.
A) better       B) good        C) best        D) well

20.  Luke : - - - -?
Kevin :  A cup of coffee.
A) What did you do
B) What did you read
C) What did you drink
D) What did you write

CEVAP ANAHTARI:
1.  C
2.  A
3.  B
4.  D
5.  B
6.  D
7.  A
8.  C
9.  D
10. A
11. A
12. C
13. B
14. D
15. C
16. B
17. D
18. A
19. A
20. C

 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
0 Yanıt
1054 Gösterim
Son İleti 26 Temmuz 2017, 10:12:41
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
1013 Gösterim
Son İleti 26 Temmuz 2017, 10:20:33
Gönderen: Uyanan Gençlik
0 Yanıt
913 Gösterim
Son İleti 26 Temmuz 2017, 11:03:33
Gönderen: Egitimhane
0 Yanıt
1081 Gösterim
Son İleti 26 Temmuz 2017, 11:44:32
Gönderen: Egitimhane
0 Yanıt
1313 Gösterim
Son İleti 26 Temmuz 2017, 12:00:37
Gönderen: Egitimhane